top of page

MOTOSALON - Praha 28.2. - 3.3.2019

Přijďte nás navštívit na jubilejní 10. pražský motosalon od čtvrtka 28.2. do neděle 3.3.2019 na výstavišti PVA Expo Praha v Letňanech. Náš stánek naleznete v hale č.4.


Několik set značek jak z oblasti motocyklů nebo čtyřkolek, tak motorkářského oblečení a příslušenství představí téměř 150 vystavovatelů letošního jubilejního desátého ročníku mezinárodního veletrhu motocyklů, čtyřkolek, oblečení a příslušenství Motosalon, který se v roce 2019 uskuteční na letňanském výstavišti v Praze. Bude tu pro vás od čtvrtka 28. února do neděle 3. března. Motosalon 2019 obsadil haly 2,3,4,5 a 6, na volné ploše před vstupní halou je umístěna Show Arena. Letos jde o první kulaté výročí, proto se bude slavit hned od zahájení. A oslava to bude víc než důstojná - Motosalon je totiž největší za celých 10 let své existence.


10 známých motorkářských osobností

Veletrhu se zúčastní řada známých osobností, které mají k motocyklům blízko. Tvářemi Motosalonu se stali skvělí herci a motocestovatelé Pavel Liška a Jan Révai a tradičně populární kaskadér a testovací jezdec primáckého Autosalonu Pepa Sršeň Šiler. Na zahájení ve čtvrtek ve 13 hodin se na pódiu sejde celkem 10 osobností, aby s námi i návštěvníky zahájili oslavy prvního kulatého výročí a možná také zavzpomínali na posledních 10 let na motorce - herci Honza Révai a Pavel Liška, herečka Vanda Hybnerová, zpěvačka Helena Zeťová ale také závodnice Ollie Roučková, generál Petr Pavel, freestylista Petr Pilát, jezdec Karel Hanika, cestovatel Jarda Šíma a kaskadér Pepa Sršeň.. Ostatně Jarda Šíma oslaví na Motosalonu 1,5 milionu kilometrů na motorce.



Doprovodný program

Každý den se v Show Aréně představí kaskadérské sdružení Crazy Day. Jejich představení uvidí návštěvníci několikrát denně, kromě nich se na venkovní ploše ukáže Míra Lisý nebo motogymkhana.

Dalším centrem doprovodného programu bude pódium v hale 5. První den ve 13 hodin proběhne zahájení, beseda Pavla Lišky a Jana Révaie, křest speciálu časopisu Playboy s Karlosem Vémolou, každý den jsou pak pro návštěvníky připraveny rozhovory, autogramiády, pořady s cestovateli na motorce, ukázky první pomoci nebo workshopy Automotodromu Brno.


Poslední příspěvky
Archiv
Sledujte nás
  • Facebook Basic Square
Memoriál 2016
bottom of page