top of page

ZEMĚ ŽIVITELKA 2018 - 100 let českého zemědělství

Srdečně Vás zveme, jako již tradičně každý rok, na mezinárodní agrosalón ZEMĚ ŽIVITELKA, který se bude konat od 23. do 28. srpna 2018 na výstavišti v Českých Budějovicích. Naši expozici naleznete v pavilonu Z. Brány výstaviště pro Vás budou otevřené vždy od 9:00 do 18:00 a poslední den výstavy od 9:00 do 17:00.


10 000 návštěvníků / více než 550 vystavovatelů / 15 ha výstavní plochy / více než 20 zúčastněných zemí


Nejširší nabídku většiny zemědělských oborů na jednom místě, novinky z oborů zemědělské techniky, myslivosti, včelařství, rybářství, potravinářství nebo chovu hospodářských zvířat, komplexní prezentaci zemědělství od historie po současné trendy a novinky v oblasti výzkumu, a mnoho dalšího nabídne 45. ročník mezinárodního agrosalónu ZEMĚ ŽIVITELKA.


Země živitelka je největší a nejvýznamnější agrosalón svého typu zaměřující se na zemědělský sektor napříč všemi jeho obory v České republice a na Slovensku. Jednotlivé zemědělské obory budou prezentovány napříč celým areálem, budou mít své pavilony a svůj vlastní program. Letošní 45. ročník bude ještě větší, pestřejší a zajímavější než byl ročník minulý. Podtitul „100 let českého zemědělství“ se bude prolínat celou Země živitelkou.


Kde nás najdete?


Poslední příspěvky
Archiv
Sledujte nás
  • Facebook Basic Square
Memoriál 2016
bottom of page